Set med mine øjne, er Cille en af de mest vidunderlige personer på denne jord.
Hun har igennem min tid på Havregården Kostskole, været der 110%.
Ikke kun for mig, men for alle elever der gik der i den tid jeg selv var der.

Cille har altid været en af de lærere der stak ud fra mængden.
Årsagen til dette, har været, hun har en energi, som ingen anden, hun er frisk, og omsorgsfuld.
I opståede situationer, problemer, har Cille altid været der 110%, hun er retfærdig, og støttende.
I de udfordringer jeg selv har haft, hvori Cille har været der til at hjælpe, har jeg altid følt at hun har været tilstedeværende, lyttende og imødekommende overfor hvad man havde at sige og arbejde med. Hun er skarp og exceptionel god til at håndtere alle de forskellige situationer som kunne opstå på en kostskole for små udfordrede elever.

En stor hjælp for et lille problem.
Det er det jeg tænker på når jeg tænker tilbage på min tid på Havregården Kostskole og på de lærere som har hjulpet mig godt på vej, og Cille har haft en stor betydning for mit liv.
Cille har ikke som sådan været en kontaktperson, eller nogen vigtig underviser for mig på skolen, men trods dette, knyttede jeg en godt bånd til hende, da hun var lidt en ‘anden’ mor for en, og hun behandlede alle som var det hendes små pus.
Alt sammen noget jeg idag, er yderst taknemmelig for.

Jeg vil til enhver tid altid kunne anbefale Cille, som værende, støttepædagog, underviser, kontaktperson, eller blot en ven til alle og enhver.
Du har her med en person som med ild og sjæl brænder for at hjælpe unge mennesker godt på vej videre.

Idag er jeg 25, jeg har uddannelse indenfor detailbranchen og arbejder som afdelingsleder i Danmarks største legetøjsbutik. Jeg har siden jeg stoppede på Havregården kostskole tilbage i 2014, haft løbende kontakt med Cille. Hvor i hun har tjekket op om jeg har det godt.