Jeg har lært Cille at kende gennem en kostskole, hvor jeg gik i 7 år. Cille har været med på sidelinjen i ca. 6 år. Jeg følte mig knyttet til Cille, lige pludselig ud i det blå! Det var nok det bedste, der kunne ske for mig. Hun kom, da jeg allermest havde brug for hende, og jeg er så taknemmelig for at have hende i mit liv. Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg havde gjort uden hende, hvis der ingen Cille var, så var der heller ingen Emily. Hun har hjulpet mig gennem forløb i psykiatrien og har altid været ved min side, lige meget hvor slemt, det har været! Selvom jeg ikke er en del af kostskolen mere, er Cille blevet ansat af min kommune, så hun forsat kan følge med i mit liv, vi ses ca. 4 timer om ugen. Jeg kan kun anbefale Cille, hun har kompetencerne og hjertet det rette sted og vil aldrig svigte dig